Online tečajevi za vlastite SCADA sustave

01/04/2020

Končar KET podržava akciju #ostanidoma online tečajevima na daljinu

Končar Inženjering za energetiku i transport (Končar KET) ima dugogodišnju tradiciju održavanja tečajeva za svoje SCADA sustave u edukacijskom centru smještenom u prostorijama Končar KET-a na lokaciji Fallerovo šetalište 22, Zagreb.

Naši tečajevi su osmišljeni da vam pruže detaljno teoretsko i praktično znanje o cjelokupnom postrojenju i instaliranim sustavima kroz tri etape školovanja koje uključuju početni, standardni i napredni stupanj.

Kroz naš edukacijski centar prošlo je više stotina inženjera koji danas uspješno samostalno obavljaju zadatke za koje su educirani.

Nudimo širok opseg tečajeva za operativno osoblje, osoblje na održavanju postrojenja, sistem inženjere i programere. Naglasak je na integraciju postrojenja i njihovu funkcionalnosti u domeni primarne i sekundarne opreme, IT rješenja i digitalizaciju.

Kako bi nastavili neometano poslovanje Končar KET održava online tečajeve na daljinu pomoću aplikacije MS Teams za svoje SCADA sustave i tako aktivno podržava apel #ostanidoma.  Standardni, početni i napredni tečajevi pokrivaju sve razine znanja potrebne kako bi se uspješno ovladalo svim vještinama potrebnim za uspješno korištenje i samostalnu implementaciju PROZA NET i PROZA LKKU SCADA sustava.