Profil društva

Najviši stručni i etički standardi, profesionalan odnos prema kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenim

Prepoznati smo po kvaliteti, stručnom znanju, pouzdanosti i korisničkoj podršci u ostvarenju cilja: biti s vama u rješavanju vaših poslovnih izazova i ostvarenju značajnih benefita uz visoke standarde izvedbe.

Istraživanje i razvoj te ulaganje u inovacije jedan je od najvažnijih faktora naše konkurentnosti. Ulaganje u primijenjenu znanost i tehnologiju je ključ budućnosti.

Podaci o KONČAR KET-u

Naziv društva:

KONČAR – Inženjering d.o.o. za proizvodnju i usluge

Skraćeni naziv društva:

KONČAR KET d.o.o.

Sjedište društva:

Fallerovo šetalište 22, HR-10000 Zagreb, Hrvatska

Osobni identifikacijski broj društva (OIB):                                       29898970552

Economic Operator Registration and Identification (EORI): HR29898970552

 

 


Kvaliteta

Kontinuirana briga o poboljšavanju učinkovitosti sustava kvalitete, zaštite okoliša, zaštite zdravlja i sigurnosti


Istaknute nagrade

Inovacije, znanstveni doprinos

Zlatna medalja "ARCA"

U organizaciji Udruge inovatora Hrvatske predstavljeno je više od 200 inovacija iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Rumunjske, Poljske, Turske i Irana, a 176 ih je konkuriralo za nagrade. Zlatnom medaljom „ARCA“ nagrađen je KONČAR – Inženjering za energetiku i transport za inovaciju PROZA NET, programski sustav za automatizaciju, lokalni i daljinski nadzor i upravljanje

Priznanje HO CIRED

Međunarodna elektrodistribucijska konferencija CIRED (akronim od Congres International des Réseaux Electriques de Distribution; International Conference on Electricity Distribution) okuplja zainteresirane u području elektrodistribucijske djelatnosti: najširi krug stručnjaka iz distribucijskih poduzeća, iz instituta i fakulteta, proizvođače opreme i davatelje usluga, opskrbljivače i potrošače, regulatore. Cilj je CIRED-a povećanje stručne kompetencije i sposobnosti, umijeća i znanja, u najširem području elektrodistribucijske djelatnosti, uključivo distribuiranu proizvodnju.

HO CIRED je prepoznao naš doprinos tehnološkom razvoju elektrodistribucijskog sustava te nam dodijelio ovo značajno priznanje.


Društvena odgovornost

Uvijek smo društveno odgovorni

Održivi razvoj

Poslujemo u skladu s održivim razvojem, što znači da težimo integraciji gospodarskih, okolišnih i društvenih čimbenika u svakodnevno poslovanje. Želimo biti pokretač društvenog i gospodarskog razvoja, vodeći brigu o ljudima i okolišu te njegujući odgovorno poslovanje, lokalna i globalna partnerstva

Zaposlenici

Svoju priču o uspješnoj tvrtki temeljimo na radu, poduzetnosti i kreativnosti zaposlenika. Naših 367 zaposlenika se svakodnevno zalaže, preuzima inicijativu i rizike, prilagođava promjenama, donosi odluke, surađuje, razmjenjuje informacije, njeguje odnose s kupcima, dobavljačima i kolegama, prihvaća odgovornost, sudjeluje u zajedničkim akcijama i prati radne uspjehe. U skladu s poslovnim i razvojnim ciljevima društva i organizacijskih jedinica sustavno ulažemo u razvoj kompetencija koji će stvoriti okruženje u kojem svaki pojedinac ima priliku iskazati svoje talente, umijeća i ideje, a posebnu pažnju poklanjamo edukaciji svojih zaposlenika na svim razinama kontinuiranim i ciljanim upućivanjem na stručna usavršavanja i osposobljavanja.

Suradnja sa zajednicom

Uključeni smo u različite aktivnosti te pružamo podršku djeci i mladima, sportašima, obrazovnim, kulturnim i drugim projektima važnima za razvoj zajednice. JOB FAIR Od 2018. godine predstavljamo se studentima FER-a i srodnih fakulteta te sudjelujemo na sajmu karijera „Job Fair“. LJETNA PRAKSA Kontinuirano omogućujemo studentima obavljanje stručne prakse kroz različite profile zanimanja kako bismo im približili svijet rada i pomogli u odabiru svog profesionalnog puta u budućnosti. POTICANJE PRAVA DJECE Povodom Međunarodnog dana prava djeteta, u suradnji s UNICEF-om, svake godine otvaramo vrata djeci i mladima kako bi dobili uvid u svijet poslovanja i priliku reći što misle o temama koje su im važne. CODE CLUB KONČAR KET – RADIONICE PROGRAMIRANJA ZA DJECU I MLADE Uz vodstvo naših predavača volontera svake godine održavamo cikluse radionica programiranja za djecu zaposlenika i lokalnih osnovnih škola čime se nastoji potaknuti kreativno razmišljanje i sistematično zaključivanje te praktična važnost poznavanja matematičkih i računalnih principa. KETLAND – druženje djece i roditelja u KET-u Za djecu naših zaposlenika početkom svake jeseni se pretvaramo u malu tvornicu dječje igre, smijeha i zabave.