Voditelj/ica projekta

Fallerovo šetalište 22, Zagreb
07.03.2021.

Znanje i iskustvo naših stručnjaka osnova je naše uspješnosti, stoga za potrebe izvođenja trenutno novo ugovorenih projekata, kao i u cilju kontinuiranog povećanja kvalitete poslovanja, želimo ojačati naš tim. Ukoliko se vidite na izazovnim projektima, želite pratiti nove trendove, doprinijeti razvoju na novim projektima svojim znanjem i iskustvom, pridružite se našem timu vrhunskih stručnjaka te se prijavite na natječaj za radno mjesto voditelja/ice projekta.

Voditelj projekta aktivno sudjeluje u praćenju tendera za nuđenja, analizira ih i obrađuje te sudjeluje u nadmetanju i pripremi. Pregovara s klijentima, izvođačima i podizvođačima. Vodi tim za provedbu projekta, prati realizaciju ugovora nakon ugovaranja. Odgovoran je za uspješno nuđenje i realizaciju ugovora sukladno terminskim planovima i vođenje ljudi u projektnom timu.

Poseban naglasak se očekuje u vođenju projekata koji su sufinancirani iz EU fondova (centraliziranim i decentraliziranim) te s tim vezanim specifičnostima – u području EU specifične projektne administracije, radu u projektnom konzorciju te istraživanju, razvoju i inovacijama sukladnim EU smjernicama.

Što nudimo

Nudimo sudjelovanje na zahtjevnim i izazovnim elektroenergetskim i industrijskim projektima, istraživačkim i komercijalnim, u zemlji i inozemstvu kroz sve faze izvođenja projekta, rad u stabilnoj i sigurnoj okolini, u visokomotiviranim i dinamičnim projektnim timovima uz mogućnost stalnog razvoja karijere i usavršavanja.

Što očekujemo

Proaktivnost, odgovornost, organiziranost i usmjerenost na rezultate su nam iznimno važni, jer uvijek težimo izvrsnosti u poslu. Tražimo ljude koji teže razvijanju dobrih odnosa sa svojim suradnicima i kupcima, posjeduju odlične pregovaračke i komunikacijske sposobnosti te su sposobni samostalno i odgovorno rješavati probleme i uspješno surađivati u timu.

  • VSS / Magistar struke / Specijalist elektrotehničkog smjera
  • 5 godina iskustva u vođenju složenih elektroenergetskih i/ili industrijskih projekata
  • Napredno korištenje programskih alata MS Office, MS Project
  • Znanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • Sposobnost upravljanja, organizacije i vođenja potrebne dokumentacije vezane uz projekte

Priključite se našem timu prijavom na Natječaj te dostavite niže navedene dokumente:

  1. Motivacijsko pismo sa životopisom
  2. Preslika diplome
  3. Elektronički zapis o radnom odnosu

Za prijavu na ovaj natječaj, molimo kliknite na donji link “Idi na formu za prijavu”.

Prijave su otvorene do nedjelje, 7. 3. 2021.