Karijera

Pogledajte listu naših pozicija za prijavu

Zagreb

Developer/ica

Pridruži se našoj moćnoj gomilici u radu na razvoju, implementaciji i održavanju informatičkih rješenja (kako za interne procese Končar – KET-a, tako i za kupce), jer širimo opseg poslova i tražimo fullstack developere.

Prijavi se
Zagreb

Projektant/ica elektroenergetskih postrojenja građevinske struke

Ako si građevinar koji bi svoje znanje rado stavio u službu elektroenergetike imamo savršenu ponudu za tebe – koordinacija vanjskih projektanata prilikom većih zahvata, projektiranje manjih zahvata te nadzor.

Prijavi se
Zagreb

Projektant/ica suradnik u razradi elektroenergetskih postrojenja

Zanima te razrada dispozicija postrojenja u 3D radnoj okolini, izrada nacrta u 2D i njihova doradu za potrebe glavnih i izvedbenih projekata?

Prijavi se
Zagreb

Projektant/ica elektroenergetskih postrojenja – izrada proračuna

Izrada proračuna upotrebom specijaliziranih programskih paketa, izrada elaborata podešenja zaštite, proračuna kratkog spoja i tokova snaga, elektromotornih pogona, proračuna uzemljenja, elektromagnetskih polja i sl.

Prijavi se
Zagreb

Projektant/ica zaštite, upravljanja i automatike elektroenergetskih postrojenja

Želiš se baviti razvojem sustava zaštite, upravljanja, komunikacije, izradom strujnih shema i priključnih planova za sve sustave elektroenergetskog postrojenja? Upravljanje i zaštita elektroenergetskih postrojenja te automatika podsustava postrojenja su core business ovog profila.

Prijavi se
Zagreb

Projektant/ica elektroenergetskih postrojenja

Elektroenergetski proračuni, odabir i smještaj elektroenergetske opreme, definiranje koncepcije postrojenja te suradnja s ostalim strukama prilikom razvoja projekta je ono što najbolje opisuje ovu rolu.

Prijavi se
Fallerovo šetalište 22, Zagreb

Voditelj/ica projekta

Voditelj projekta aktivno sudjeluje u praćenju tendera za nuđenja, analizira ih i obrađuje te sudjeluje u nadmetanju i pripremi.

Prijavi se

Želiš posao...

... a trenutno u ponudi nemamo natječaj za željeno radno mjesto? Pošalji otvorenu molbu i predstavi nam se.

Pošalji otvorenu molbu