ELEKTROENERGETIKA

KONČAR (www.koncar.hr) ima više desetljeća iskustva u proizvodnji elektroopreme te izgradnji i obnovi objekata i postrojenja za potrebe elektrogospodarstva.

Od prvih skromnijih postrojenja do najvećih i vrlo složenih objekata dug je period u kojem smo pratili sve relevantne trendove suvremenog razvoje tehnike i tehnologije i osposobili se za uspješnu i učinkovitu gradnju najsloženijih elektrogospodarskih projekata po načelu «ključ u ruke» u zemlji i u svijetu.

 
KONČAR-KET koristi široku lepezu proizvoda iz tvornica KONČAR grupe, što nam daje komparativnu prednost da uspješnije od drugih gradimo velike infrastrukturne objekte i postrojenja na području elektroenergetike.

Posebno naglašavamo svoju osposobljenost da znanja i iskustva o tehnologiji rada ovih objekata iskažemo tehničkom dokumentacijom koju izrađuju naši projektni i ekspertni timovi, te da ih ugradimo u vlastite sustave upravljanja i zaštite.

 
KONČAR-KET je potpuno tehnološki samostalan, s nizom uspješnih i provjerenih rješenja na svjetskoj razini, u izgradnji i obnovi hidroelektrana i visokonaponskih transformatorskih stanica i rasklopišta po načelu «ključ u ruke».


 KONČAR u proizvodnji, prijenosu i distribuciji električne energije [pdf] 

 Reference: ENERGETIKA