O nama

KONČAR - Inženjering za energetiku i transport d.d., skraćeno KONČAR - KET, vodeće je nastupno poduzeće i nositelj inženjering djelatnosti u grupi KONČAR – Elektroindustrija d.d.

Osnovna djelatnost poduzeća je izgradnja složenih objekata i postrojenja u energetici, tranportu i industriji po načelu «ključ u ruke», s naglaskom na inženjering elektroenergetske opreme iz proizvodnog programa KONČAR-a.

Znanje i iskustvo naših stručnjaka osnova je naše uspješnosti. Tijekom 40 godina djelovanja u više od 80 zemalja stvorili smo riznicu vlastitih znanja koja se primjenjuju i obogaćuju u realizaciji svakog novog ugovora/posla. O tome svjedoče stotine elektrana, trafostanica i industrijskih postojenja koja su godinama u uspješnom pogonu u zemlji i diljem svijeta. Naši su svakodnevni i dugoročni ciljevi osvajanje novih tržišta, povećavanje poslovne uspješnosti te primjena novih tehnologija uz maksimalnu skrb za okoliš i društvo.

Znamo prepoznati potrebe i želje kupaca te ih uspješno i cjelovito riješiti.

Naša prednost je poznavanje tehnologija postrojenja i njihovih sustava upravljanja.

Kada sagledate korist koju donosi povjeravanje cjelovite odgovornosti za izgradnju vašeg složenog postrojenja jednom izvoditelju, izaberite nas.

Garantiramo da ćemo svojim rješenjima, znanjem, zalaganjem i otvorenošću u prijenosu znanja korektno razriješiti povjereni nam zadatak i ispuniti sva vaša očekivanja.